BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN:

Verlichting
geeft sfeer

Bekijk projecten

Verlichting

Verlichting onder een overkapping of in een buitenkamer is essentieel om de ruimte functioneel en sfeervol te maken, vooral ’s avonds. Er zijn verschillende soorten verlichtingsopties om uit te kiezen, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren.

Zelf leveren wij niet de verlichting voor uw overkapping of buitenkamer. Dit dient u als klant zelf te regelen. Wel kunnen wij u hierin het juiste advies geven. En uiteraard zorgen wij ervoor dat alle nodige voorbereidingen voor het monteren van de verlichting worden getroffen.

Inbouwspots

Inbouwspots kunnen in het plafond of overstek van de overkapping worden geïnstalleerd en bieden een strakke en discrete verlichtingsoplossing. U kunt ze gebruiken om het hele gebied gelijkmatig te verlichten of om specifieke gebieden te accentueren.

Wandlampen

Wandlampen worden aan de muren gemonteerd en bieden gerichte verlichting. Ze zijn ideaal om als accentverlichting te gebruiken of om specifieke kenmerken zoals de ruimte van de buitenkamer te benadrukken.

Hanglampen

Hanglampen zijn een populaire keuze voor verlichting onder een overkapping. Ze kunnen een warme en uitnodigende sfeer creëren. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, van traditioneel tot modern, en van groot tot klein. Het is belangrijk om van te voren te bepalen waar de hanglampen moeten komen zodat wij er tijdens de bouw van uw overkapping of buitenkamer rekening mee kunnen houden.

 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

Benieuwd naar de mogelijkheden om een overkapping in uw tuin te plaatsen?
Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en vervolgens brengen wij vrijblijvend een offerte voor u uit.

Vraag offerte aan