BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN:

Afwerking
plafond

Bekijk projecten

Afwerking plafond

Voor het afwerken van het plafond van een overkapping of buitenkamer bieden wij verschillende mogelijkheden die elk het plafond een unieke uitstraling geven. Elke afwerkingsmogelijkheid heeft zijn eigen charme en voordelen, waardoor de keuze sterk afhankelijk is van persoonlijke voorkeur en de gewenste uitstraling van de buitenkamer of overkapping. Wij kunnen u hierin het juiste advies geven.

Zwart schilderen

Een van de mogelijkheden is het schilderen van het plafond in een diepzwarte kleur. Deze keuze is niet alleen modern en stijlvol, maar biedt ook een mooi contrast met de rest van de overkapping of buitenkamer. Het zwarte plafond absorbeert licht, waardoor de ruimte onder de overkapping intiemer en gezelliger aanvoelt. Zeker wanneer men gebruik maakt van subtiele verlichting.

Watervast multiplex

Een andere optie is het toepassen van watervast multiplex. Doordat het watervast is kan het prima gebruikt worden in een niet verwarmde ruimte. Het is daarnaast mogelijk om dit plaatmateriaal in elke gewenste kleur te schilderen zodat het perfect past bij uw smaak en inrichting.

Afwerken met douglas hout

Een andere optie is het gebruik van douglas hout. Deze natuurlijke houtafwerking geeft een warme natuurlijke en rustieke sfeer aan de buitenkamer of overkapping door de verschillende kleuren en texturen die het douglas hout van nature heeft.

Lichtkoepel

Wilt u meer natuurlijk licht in uw buitenkamer of overkapping dan is er de mogelijkheid om een lichtkoepel te plaatsen. Dit laat natuurlijk licht binnenstromen, waardoor de buitenkamer of overkapping beter tot zijn recht komt. Een lichtkoepel voegt een modern tintje toe aan de overkapping of buitenkamer. Het creëert een gevoel van openheid en verbinding met de buitenwereld, terwijl het toch bescherming biedt tegen de weersinvloeden. ’s Nachts biedt de lichtkoepel een uitzicht op de sterrenhemel, wat een romantische en ontspannende sfeer creëert.

 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

Benieuwd naar de mogelijkheden om een overkapping in uw tuin te plaatsen?
Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en vervolgens brengen wij vrijblijvend een offerte voor u uit.

Vraag offerte aan