Overkapping met shutters

Bekijk projecten

Overkapping met shutters

Een overkapping met shutters is een soort veranda of terrasoverkapping die is uitgerust met shutters, oftewel luiken. Deze shutters kunnen worden gesloten of geopend om de hoeveelheid licht en lucht die in de overkapping binnenkomt te regelen. Hierdoor kunt u de overkapping op elk moment van de dag en in elk weertype gebruiken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over te veel zon of regen.

De shutters zijn meestal gemaakt van hout of aluminium en zijn beschikbaar in verschillende stijlen en maten. Ze kunnen handmatig worden geopend en gesloten of automatisch worden bediend met een afstandsbediening.

Overkappingen met shutters zijn ideaal voor wie van buitenleven houdt, want het geeft een extra bescherming tegen de elementen. Ook kunt u hierdoor een buitenruimte creëren waar u het hele jaar door van kunt genieten. Bovendien zijn deze overkappingen een mooie aanvulling op uw tuin of terras en zorgen ze voor extra privacy.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden als het gaat om het ontwerp van een overkapping met shutters. Zo kunt u kiezen voor een moderne of klassieke look en kunt u kiezen voor een overkapping die geheel is afgesloten of juist een open structuur heeft. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte overkapping te vinden.


Mail ons via info@jroverkappingen.nl
of bel +31(0)6 46 77 43 53

Projecten

Een kleine greep uit onze projecten

 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

Benieuwd naar de mogelijkheden om een overkapping in uw tuin te plaatsen?
Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en vervolgens brengen wij vrijblijvend een offerte voor u uit.

Vraag offerte aan