BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN:

Optimale privacy
met shutters

Bekijk projecten

Shutters

Overkappingen met shutters zijn ideaal voor wie van het buitenleven houdt, want het geeft een extra bescherming tegen de elementen. Shutters zijn een stijlvolle en functionele toevoeging aan uw overkapping of buitenkamer. Shutters zijn zowel in een verstelbare als een vaste uitvoering te krijgen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden als het gaat om het ontwerp van een overkapping met shutters. Wij kunnen u hierin het juiste advies geven.

Vaste shutters

Vaste shutters worden gebruikt om een meer tijdloze uitstraling te creëren. Het gebruik van vaste shutters is vaak een persoonlijke voorkeur. Vaste shutters zijn een mooie aanvulling op uw overkapping of buitenkamer en zorgen voor extra privacy.

Verstelbare shutters

Verstelbare shutters bieden privacy, zowel van buiten naar binnen als van boven naar beneden. Deze shutters kunnen worden gesloten of geopend om de hoeveelheid licht en lucht die in de overkapping binnenkomt te regelen. Hierdoor kunt u de overkapping op elk moment van de dag en in elk weertype gebruiken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over te veel zon of regen.

 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

Benieuwd naar de mogelijkheden om een overkapping in uw tuin te plaatsen?
Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en vervolgens brengen wij vrijblijvend een offerte voor u uit.

Vraag offerte aan