BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN:

Glazen schuifdeuren
en glazen wanden

Bekijk projecten

Glazen deuren en stalen kozijnen

Het toepassen van glazen deuren en glazen wanden zijn een belangrijk onderdeel van een overkapping of buitenkamer. Ze geven een overgang tussen de comfortabele binnenruimte en de tuin. Daarnaast zorgen ze er voor dat natuurlijk licht naar binnen kan, waardoor een eenheid tussen binnen en buiten ontstaat.

Glazen schuifdeuren

Glazen schuifdeuren bieden niet alleen zicht op uw tuin, ze laten ook natuurlijk licht binnen in uw overkapping of buitenkamer. Deze eigenschappen geven een ruimtelijk gevoel en zorgen voor een aangename sfeer.

Tijdens ons adviesgesprek kunnen we u de verschillende soorten glazen schuifdeuren laten zien met alle mogelijke opties om zo tot de beste oplossing voor u te komen.

Stalen kozijnen

Als er behoefte is aan een permanente afscheiding tussen binnen en buiten is een stalen kozijn een goede keuze. Zo heeft u wel zicht op uw tuin maar hoeft u geen rekening te houden met de indeling van het interieur als het gaat om bijvoorbeeld de loopruimte. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een stalen kozijn gecombineerd met een glazen deur, afhankelijk van het gewenste ontwerp.

Openslaande deuren

Mocht u liever een traditionelere afsluiting willen door middel van openslaande deuren dan is dit uiteraard ook mogelijk. De keuze tussen schuifdeuren en openslaande deuren hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Voor sommige mensen kan de traditionele uitstraling van openslaande deuren aantrekkelijker zijn dan moderne schuifdeuren.

Steellook wanden en deuren

Naast de standaard glazen wanden en deuren is het ook mogelijk voor een steellook optie te kiezen. Hierbij zijn de randen voorzien van steellook omlijsting en worden en horizontale roedes geplaatst wat dezelfde sfeer geeft als een stalen deur. 

Deurgrepen

Om de glazen deuren af te maken beiden wij verschillende opties aan qua grepen.

Komgreep

Deurgreep lang

 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

Benieuwd naar de mogelijkheden om een overkapping in uw tuin te plaatsen?
Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en vervolgens brengen wij vrijblijvend een offerte voor u uit.

Vraag offerte aan