Overkapping met schuur

Bekijk projecten

Overkapping met schuur

Een overkapping met schuur is een combinatie van een overkapping en een schuur. Het is een constructie die zowel functioneel als esthetisch is. De overkapping beschermt tegen regen, zon en andere weersomstandigheden, terwijl de schuur biedt extra opslagruimte voor gereedschappen, tuinmeubelen en andere spullen.

De overkapping kan worden gebouwd met verschillende materialen, zoals hout, metaal of kunststof. Het dak kan plat of geknikt zijn, afhankelijk van de persoonlijke voorkeur. Er kunnen ook zijwanden worden toegevoegd voor extra bescherming tegen de wind.

De schuur kan worden gebouwd met dezelfde materialen als de overkapping en kan worden afgesloten met een deur of luiken voor extra veiligheid. Het kan ook worden voorzien van planken of rekken voor extra opbergmogelijkheden.

Een overkapping met schuur is een geweldige oplossing voor mensen die graag in de tuin werken, maar ook de noodzaak hebben om hun spullen op te bergen. Het is een duurzame en functionele toevoeging aan elke tuin.


Mail ons via info@jroverkappingen.nl
of bel +31(0)6 46 77 43 53

Bekijk deze overkapping in 3D

Projecten

Een kleine greep uit onze projecten

 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

Benieuwd naar de mogelijkheden om een overkapping in uw tuin te plaatsen?
Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en vervolgens brengen wij vrijblijvend een offerte voor u uit.

Vraag offerte aan