Overkapping met schuifdeuren

Bekijk projecten

Overkapping met schuifdeuren

Een overkapping met schuifdeuren is een soort terrasoverkapping die is voorzien van schuifdeuren. Deze deuren kunnen open- of dichtgeschoven worden, waardoor de overkapping bijvoorbeeld geopend of gesloten kan worden. Hierdoor kan de overkapping gebruikt worden als beschutte plek in de tuin, maar ook als een soort veranda waar men kan genieten van het uitzicht en de buitenlucht.

De overkapping met schuifdeuren kan gemaakt worden van verschillende materialen zoals hout, aluminium of kunststof. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte overkapping te vinden. Ook zijn er verschillende maten beschikbaar, zodat de overkapping aansluit bij de wensen van de gebruiker.

Een overkapping met schuifdeuren is een praktische oplossing voor mensen die het fijn vinden om buiten te zijn, maar wel beschutting zoeken tegen regen of felle zon. Ook is het een goede oplossing voor mensen die een tuin of terras hebben waar geen dak aanwezig is. Hierdoor kan men toch genieten van het buitenleven, zonder dat men last heeft van weersinvloeden.

Een overkapping met schuifdeuren kan volledig door ons geplaatst worden. Hiermee is het een oplossing voor iedereen die op zoek is naar een extra leefruimte in de tuin.


Mail ons via info@jroverkappingen.nl
of bel +31(0)6 46 77 43 53

Bekijk deze overkapping in 3D

Projecten

Een kleine greep uit onze projecten

 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

Benieuwd naar de mogelijkheden om een overkapping in uw tuin te plaatsen?
Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en vervolgens brengen wij vrijblijvend een offerte voor u uit.

Vraag offerte aan