Neem contact met mij op Brochure aanvragen
“Wat begon met simpele modellen overkappingen, plaats ik nu ook luxe buitenkamers, volledig geïsoleerd inclusief het elektra.“

Mijn naam is Jaïro Oude Vrielink. Ik ben woonachtig in Vriezenveen.

9 jaar geleden ben ik begonnen als meubelmaker bij een bedrijf in de buurt. Hier heb ik erg veel ervaring op gedaan op het gebied van houtbewerking. Na al die jaren merkte ik dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging.

Op een dag werd ik door een vriend gevraagd om een overkapping bij hem te plaatsen, samen met een andere vriend pakten we deze klus met beide handen aan. Ik vond het een super leuke en uitdagende klus. Na deze ervaring wist ik zeker dat ik hier verder mee wilde gaan. Ik begon hiermee te adverteren en al gauw stroomden de eerste opdrachten binnen. Op een gegeven moment was dit niet meer te combineren met mijn 40-urige baan en ik besloot ontslag te nemen en mijn eigen onderneming te starten. Inmiddels ben ik tientallen projecten verder en ik bereid mijn portfolio steeds verder uit. Wat begon met simpele modellen overkappingen, plaats ik nu ook luxe buitenkamers, volledig geïsoleerd inclusief het elektra.

Elk project is anders, elke tuin is anders. De afwisseling en het klantcontact geven mij energie. Ik ga elke dag met veel plezier naar een project en het eindresultaat geeft me telkens weer een trots gevoel. Als de klant tevreden is dan ben ik dat ook!

Neem contact met mij op